Happy Mouse

0 item(s) - €0,00
Your shopping cart is empty!
Home / Over ons

Over ons

Happy Mouse is een winkel met vrolijke producten. De designs van de producten zijn modern en luxe. Happy Mouse vindt dat luxe en design betaalbaar moet zijn voor elk huishouden. Daarom zijn de prijzen van Happy Mouse lager dan bij onze collega’s. Wij vinden een betaalbaar product, en daarmee een tevreden klant, belangrijker dan een winstoogmerk.

 

De strategie van Happy Mouse is dan ook:

 

“Luxe en design producten voor een eerlijke prijs aanbieden aan huishoudens. De Producten van Happy Mouse moeten toegankelijk zijn voor iedereen”

 

Happy Mouse is opgericht met als doel hoogwaardige en betaalbare producten aan te bieden voor huishoudens. Het aanbod wordt geselecteerd op de volgende criteria: duurzaamheid, betaalbaarheid en kwaliteit. De producten van Happy Mouse voldoen altijd aan deze eisen.

 

Happy Mouse vindt het belangrijk dat een bestelling snel en zorgvuldig verwerkt wordt. De informatie die wij nodig hebben voor verwerken van de bestellingen blijft vertrouwelijk. De klant is ons bestaansrecht en heeft daarom de hoogste prioriteit. Voor leuke producten met een lage prijs en betrouwbare service zit u goed bij Happy Mouse!

 

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop bij Happy Mouse!